10η Συνάντηση Εθελοντών – 16-04-2016

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 10η Συνάντηση Εθελοντών Αθήνας  του «Διαβάζω για τους Άλλους» στον πολυχώρο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.

Τη συνάντηση προλόγισαν οι Αργυρώ Σπυριδάκη και  Θοδωρής Τσάτσος (πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Δικτύου αντίστοιχα), οι οποίοι περιέγραψαν με συντομία τη δημιουργία του «Διαβάζω για τους Άλλους» και στη συνέχεια εξήγησαν τόσο τους σκοπούς, όσο και τις δράσεις του.

Ακολούθησαν οι υπεύθυνοι των ομάδων δράσεων και οργάνωσης, οι οποίοι παρουσίασαν σε παλιούς και νέους εθελοντές τα επιτεύγματα κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, καθώς και τα μελλοντικά μας σχέδια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τους καλεσμένους μας συγγραφείς, Βαγγέλη Ραπτόπουλο και Γιάννη Φιλιππίδη, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας μίλησαν για το πόσο σημαντικές θεωρούν τις δράσεις του «Διαβάζω για τους Άλλους».

Ευχαριστούμε επίσης το Θέατρο Χυτήριο για την άψογη φιλοξενία του, τις εθελόντριες από το Ελληνικό Ινστιτούτο Νοηματικής Γλώσσας Γέφυρες Επικοινωνίας για την διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, την Action Εστί για την συμβολή της στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, την Creatives Pro Film & Photography για τις φωτογραφίες και την βιντεοσκόπηση και την TYPO για τις εκτυπώσεις.

Περισσότερο από όλους όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν στην συνάντηση και προσέφεραν έναν μεγάλο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.