11η Συνάντηση Εθελοντών Αθήνας – 17-12-2016

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε η 11η Συνάντηση Εθελοντών του Δικτύου μας «Διαβάζω για τους Άλλους», το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και  ώρα 17:00 έως 20:00 στο Polis art café, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα.
Η συνάντησή μας αυτή τη φορά είχε πολλαπλούς σκοπούς. Καταρχήν, παραβρέθηκαν παλαιά και νέα μέλη του «Διαβάζω», έτσι ώστε να παρουσιαστεί η εξέλιξη του Δικτύου μας και να γίνει ενημερώση για τις μεθόδους που ακολουθούνται ώστε να καλύπτονται καλύτερα  οι ανάγκες του Δικτύου αλλά και  να προσφέρουν με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επίσης, όπως κάθε φορά, καλωσορίσαμε τα νέα μέλη των εθελοντών του Δικτύου. Η Συνάντηση ήταν ανοικτή προς όλα τα μέλη του «Διαβάζω για τους Άλλους» για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να συντονιστούμε καλύτερα όλοι μαζί για τις δράσεις μας!!
Τέλος, για να είμαστε κοντά και στο πνεύμα των Χριστουγέννων που πλησιαζουν, μετά το πέρας των παρουσιάσεων, έγινε ανταλλαγή βιβλίων.  Ζητήσαμε, λοιπόν από τους εθελοντές να φέρουν ένα βιβλίο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, με περιτύλιγμα σε συσκευασία δώρου, για να συμμετάσχουν στην ανταλλαγή.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές και όσους ήρθαν για πρώτη φορά σε Συνάντηση Εθελοντών Αθήνας του “Διαβάζω για τους άλλους”.
Ευχαριστούμε επίσης την καλεσμένη μας κ. Ειρήνη Δαφέρμου, από τους πρώτους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν την ιδέα μιας κεντρικής ψηφιακής βιβλιοθήκης για τα άτομα με μερική ή ολική #τυφλότητα,  το Polis art café, που φιλοξενησε την εκδήλωσή μας και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «Γέφυρες Επικοινωνίας» για την διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες φωτογραφίες.