6η Συνάντηση Εθελοντών – 15-07-2015

Για όλους εμάς στο Διαβάζω για τους Άλλους, ο Ιούλιος ήταν ένας ιδιαίτερος μήνας: ένας μήνας για να κάνουμε απολογισμό των δράσεών μας μέχρι τώρα, να κλείσουμε εκκρεμότητες και βέβαια να βάλουμε τις βάσεις για πιο δυναμικές δράσεις από Σεπτέμβριο.

Μια καλή αφορμή για τον απολογισμό αυτό στάθηκε η 6η Συνάντηση Εθελοντών του Δικτύου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2015. Για εμάς ήταν μια πολύ ξεχωριστή συνάντηση καθώς παρευρέθηκαν πάνω από 110 υποψήφιοι εθελοντές που ήρθαν για να μας γνωρίσουν και να λύσουν τις απορίες τους. Οι περισσότεροι μάλιστα δήλωσαν συμμετοχή για να ενταχθούν πιο δυναμικά στο Δίκτυό μας από φθινόπωρο.

Στην 6η αυτή συνάντηση, θυμηθήκαμε πώς δημιουργήθηκε το Διαβάζω για τους Άλλους και επισημάναμε τα γρήγορα βήματα προόδου που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να λύσουμε απορίες, να εξηγήσουμε τις δράσεις μας και να θέσουμε στόχους για το άμεσο μέλλον. Κάθε υπεύθυνος ομάδας μάλιστα μίλησε για την αποστολή του και εξήγησε τους λόγους που αφιερώνει το χρόνο και τον προσωπικό του κόπο στο Δίκτυό μας.

Ωστόσο, εκτός από τη συνάντηση στον Ιανό, η μέρα εκείνη ήταν πολύ σημαντική και για άλλον έναν λόγο: ταυτόχρονα με τη συνάντηση στην Αθήνα, υπήρχε σύνδεση μέσω skype και με μια παράλληλη συνάντηση στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι εθελοντές του Ηρακλείου, με υπεύθυνη την Αγάπη Βαθιανάκη, είχαν συναντηθεί στο Art Cafe Δούκας ώστε να ενημερωθούν σχετικά με το Δίκτυό μας και να ξεκινήσουν τις δράσεις του Διαβάζω για τους Άλλους στην Κρήτη.

Μείνετε μαζί μας! Από φθινόπωρο ανεβαίνουμε και Θεσσαλονίκη!