3η Συνάντηση Εθελοντών – 23-11-2015

Νέα συνάντηση εθελοντών διοργανώνει η δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσομένη εθελοντική ομάδα «Διαβάζω για τους Άλλους», λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στο Ηράκλειο και την τεράστια αποδοχή της από το κοινό της πόλης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00 στο «Μικρό Θέατρο» του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού) υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός μας, είναι να σας ενημερώσουμε για την πορεία του «Διαβάζω για τους Άλλους» στο Ηράκλειο και την Αθήνα. Να παρουσιάσουμε τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα και να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία από αυτές, ν’ ακούσουμε τις ιδέες σας και να οργανώσουμε τις δράσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη συνάντηση του Οκτωβρίου, οι εθελοντικές ομάδες οργανώθηκαν ακόμη καλύτερα, εκπαίδευσαν νέους εθελοντές και ανέλαβαν δράση πραγματοποιώντας τις πρώτες live αναγνώσεις.

Στόχος μας είναι να μοιραστούμε με ακόμη περισσότερους εθελοντές το Όραμα μας, έτσι ώστε να μεγαλώσει η ομάδα μας και να κάνουμε ακόμα πιο δυναμική την παρουσία μας στην πόλη του Ηρακλείου. Με σύνθημα «για να ακούνε όλοι με τα μάτια μας και να διαβάζουν με τη φωνή μας» σχεδιάζουμε όλοι μαζί μια καλύτερη κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην ανάγνωση για όλους.