Με μεγάλη περηφάνια και χαρά ανακοινώνουμε ότι το Διαβάζω για τους άλλους επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα τoυ Ιδρύματος Vodafone “World of Difference”. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιδοτεί 6μηνες θέσεις εργασίας για νέους που επιθυμούν να εργαστούν σε κάποιο Mη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους.

Μέσα από το World of Difference δημιουργήθηκε έτσι η πρώτη έμμισθη θέση εργασίας του Διαβάζω για τους Άλλους, την οποία επιλέχθηκε να καλύψει ο συν-ιδρυτής του Οργανισμού, Θοδωρής Τσάτσος.

Αποστολή του Θοδωρή είναι να δημιουργήσει μέσα στους επόμενους έξι μήνες μια καμπάνια Συμμετοχικής Χρηματοδότησης (Crowdfunding).

Στόχος της καμπάνιας θα είναι η συλλογή των χρημάτων αυτών που απαιτούνται για την δημιουργία του 1ου Στούντιο Ηχογράφησης του Διαβάζω για τους Άλλους!

Η δημιουργία ενός ιδιόκτητου Στούντιο Ηχογράφησης θα δώσει τη δυνατότητα στους εθελοντές του Διαβάζω για τους Άλλους να διαβάζουν και να ηχογραφούν ακουστικά βιβλία για τους τυφλούς και έντυπο-ανάπηρους συμπολίτες μας καθημερινά, σε σταθερή ροή παραγωγής.

Με τον τρόπο αυτόν θα αυξηθεί και θα αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των παραγόμενων ακουστικών βιβλίων, κάτι που θα συμβάλει στο Όραμα του Διαβάζω για τους Άλλους, δηλαδή στην ισότιμη πρόσβαση όλων στην ανάγνωση και στη μάθηση. Με τη συμβολή του Ιδρύματος Vodafone μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά το στόχο μας: να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, μια ισότιμη και συμπεριληπτική κοινωνία. Μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους!