Γινελής Χρήστος

Ονομάζομαι Χρήστος Γινελής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992. Από μικρό παιδί με τράβηξε ο μαγικός κόσμος της μουσικής και έτσι άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα κιθάρας και μπάσου. Φυσικό επακόλουθο και οι σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας καθώς και η συμμέτοχή μου σε διάφορα μουσικά σχήματα. Μετά τις σπουδές εργάστηκα σε studio ηχογραφήσεων, θεατρικές παραστάσεις και στον τομέα ραδιοφωνίας της ΕΡΤ ως μηχανικός ήχου. Σήμερα εργάζομαι ως ηχολήπτης στο αθλητικό ραδιόφωνο Sport24 Radio και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μουσική παίζοντας και συνθέτοντας τραγούδια με την μπάντα μου.

Τον Γενάρη του 2016 ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την ομάδα ηχοληπτών του Διαβάζω για τους άλλους και παραμένω ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Ο λόγος που συμμετέχω στο Διαβάζω για τους άλλους είναι διότι πιστεύω ότι ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Δικαίωμα στην γνώση και στην ψυχαγωγία έχουν όλοι οι άνθρωποι, ειδικά εκείνοι που βλέπουν με τα μάτια της ψυχής.

Κοντονής Θοδωρής

Γενήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και masterclasses Μουσικής Τεχνολογίας, Ηχοληψίας και Μουσικής Παραγωγής στην Αθήνα και στο Berklee College Of Music. Επίσης, είναι πτυχιούχος Κλασικής Κιθάρας και Αρμονίας.

Έχει συνεργαστεί με την Κρατική Τηλεόραση, το Star Channel καθώς επίσης με διάφορα θέατρα και χώρους τέχνης στην Αθήνα.

Κούρεντα Χρύσα

Εργάζεται στα studio Sierra από το 2009, με ηχογραφήσεις, επεξεργασία και μίξη ήχου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια της δόθηκαν οι ευκαιρίες για να κάνει sound design για 2 ταινίες του Δημήτρη Τσιλιφώνη « Ο δρόμος της Στύγας» και «Following Diolkos» . Καθώς επίσης να ηχογραφήσει το soundtrack του The Boy και να επιμεληθεί το sound design της παράστασης «Μαύρο Αίμα» σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Κρεβάικα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κατά το διάστημα 2014-2015. Η ενασχόλησή της με τη μουσική, με βάση το πιάνο από πολύ μικρή ηλικία, την έφερε σε επαφή με τον κόσμο του ήχου και από τότε και δε σταμάτησε ποτέ.

Σαββοργινάκης Νίκος

Ονομάζομαι Νίκος Σαββοργινάκης, είμαι 27 ετών και είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ήχου Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής (ΤΕΙ Ρεθύμνου). Συνεργάζομαι με την ομάδα ”Διαβάζω για τους άλλους” περίπου ένα χρόνο, έχοντας κάνει όμως editing σε ένα μόνο βιβλίο καθώς ήμουν φαντάρος. Ασχολούμαι με την ηχοληψία αρκετά χρόνια καθώς εργάζομαι και ως ηχολήπτης. Εκτός απο την δουλειά, ασχολούμαι και στον ελεύθερό μου χρόνο με το αντικείμενο. Δυσχτυχώς, απο την αρχή της συνεργασίας μου με την ομάδα, λόφω φόρτου εργασίας δεν μου είναι εύκολο να συμετάσχω σε κάποιο live ή να βοηθήσω ηχοληπτικά εκπαιδεύσεις εθελοντών. Είμαι πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια, αν φυσικά με βοηθάει και το πρόγραμμά μου!